Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 16:49 - За дамите с много чувствителна кожа – подобно на актрисата Наоми Уотс
Автор: epavlova Категория: Забавление   
Прочетен: 226 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.12.2015 20:41


  Руса коса, нежна руменина, мраморна кожа и готовност винаги да се притече на помощ дават всички основания да нарекат актрисата Наоми Уотс ангел, както и я наричат почитателите и в родната и Австралия. Но това сравнение определено не доставя на красавицата удоволствие, тя се притеснява, поруменява и сменя темата на разговор.

image

Самата актриса заявява, че моментало почервенява не само от срам и комплименти, но и от горещи и питателни храни, а също и в задушни помещения. Или, като пример малко да се ядоса и червените петна се появяват на бузите и. За актрисата тънката и чувствителна кожа е по-скоро неприятност и за това води непрестанна борба със зачервяването и появата на петна на лицето.

image За зачервяването на лицето вина имат разширените кръвоносни съдове – капилярите. За провокирането на притока на кръв към лицето (т.е. промяната на тонуса на съдовете) , основна вина имат външните агресори. Такива са ярко слънце, температурни промени, вятър. Въпреки това, нашите емоции и стреса предизвикват същата реакция на кожата. И ако всички тези обстоятелства не могат да бъдат избегнати, единственият начин е да се намери защита чрез козметиката. Именно тяхната сложна формула с меки инградиенти помага за предотвратяването и възстановяване на цвета на кожата. image Избора на подобна козметика за “воал” на чувствителната кожа е голям – например, в компанията Clinique е създадена цяла линия за кожа с видими капиляри, склонна към поява на червени петна и дразнене Redness Solutions. В борбата с зачервяването на кожата всички средства са добри, дори и декоративните. Поради това, обърнете внимание на базата под грима, която едновременно маскира петната и предотвратява тяхната появa                            image За свръхчувствителна кожа, за която само пет минути на слънце са достатъчни да я възпалят и зачервят специалистите от компанията Clarins създадоха Ecran Protecteur JOUR – незаменим продукт за градското лято. Защо? Мощните минерални филтри предпазват от слънцето (SPF 40) и лъчите А и B-тип , от свободните радикали и електромагнитни вълни. А силикона и естествените полимери улесняват прилагането на пудра или фондьотен и съхраняват цвета до веч Професионалистите от Darphin изработват крем – успокояващ серум Intral с екстракт от грозде. Формулата му е за намаляване на видимо зачервяване, успокояване на кожата и облекчаване на раздразнението. Приложи 3 капки всяка сутрин по брадичката, бузите и челото с нежното докосване на ръцете.image Флуида за лице Олива SPF 20 от L’Occitane контролира слънчеви цветове, както и негативното влияние на околната среда върху кожата. Маслиново масло в състава му овлажнява и възстановява красивия тен, и защитава от външните агресори. Мнението, че масло в състава на крема прави лепкаватечността е грешно . Прозрачна текстура, нежно докосваща кожата, абсорбираща се моментално.image В древен Египет, когато за слънцезащитните средства дори не е помислено, след слънчеви бани египтянките нанасяли морски водорасли на кожата си . Витамините и минералите помагали на кожата да се възстанови и да се избегнат изгарянията. В крема за чувствителна кожа Ultralayt от Lush има както шотландски водорасли, така и защитни компоненти. А също така си представете вълшебния му аромат с включени масла от какао и кокос.image Между другото, бъдете внимателни, когато решите да купите ценните продукти – винаги четете упътването и тествайте на китката предварително.


Тагове:   beauty,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: epavlova
Категория: Хоби
Прочетен: 2286
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930